عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

اتحادیه اروپا: تشکیل دولت فراگیر در افغانستان ضروری است

اتحادیه اروپا: تشکیل دولت فراگیر در افغانستان ضروری است اتحادیه اروپا در واکنش به گزارش سازمان ملل درباره حقوق بشر اظهار داشت: برای ایجاد صلح پایدار در افغانستان یک دولت فراگیری ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: حکومت افغانستان باید اقداماتی را که به طرد اجتماعی، اقتصادی زنان و دختران همچنین کاهش فضای مدنی می‌شود را لغو کند.

اتحادیه اروپا در واکنش به گزارش «ریچارد بنت» گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره حقوق بشر افغانستان بیانیه صادر کرده است.

این بیانیه تاکید کرد: برای ایجاد و تضمین صلح، ثبات و رفاه پایدار در افغانستان، یک روند سیاسی فراگیر با مشارکت کامل، برابر و معنادار همه افغانستانی‌ها از جمله زنان و دختران و افراد متعلق به گروه‌های قومی و مذهبی و اقلیت‌ها ضروری است.

«آرنو پاولز» رئیس هیئت اتحادیه اروپا برای افغانستان اوایل ماه جاری در یک گفتگوی تلویزیونی اظهار داشت: درخواست جامعه جهانی از حکومت افغانستان برای ایجاد دولت فراگیر و دادن حق کار و آموزش به زنان به معنی دخالت در مسائل داخلی افغانستان نیست.

وی با اظهار اینکه مسئله حق تحصیل دختران از اولویت‌های کاری اتحادیه اروپا است، به «طلوع نیوز» گفته بود: نخستین موضوع برای اتحادیه اروپا رفتن دختران به مدرسه است، موضوع دوم اجازه دادن زنان به کار و موضوع سوم حقوق بشر، آزادی رسانه‌ها، احترام به حقوق زندگی، اینکه دیگر کشتار‌های فراقانونی وجود نداشته باشند و پس از آن ایجاد یک ساختار جامع سیاسی که مربوط به افغان‌ها می‌شود که چگونه آن را ایجاد می‌کنند.

پاولز افزود مقامات طالبان باید کار‌هایی را در این راستا انجام دهد تا سبب به رسمیت شناختن دولت آن‌ها شود. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار